Relaxációs CD

Relaxáció autogén tréninggel
Vételára egy személyes konzultációval együtt: 16 000 Ft.
Postai megrendeléssel a vételár ugyanennyi, mely tartalmazza a postaköltséget. relaxáció AT 

Az autogén tréning relaxáció rendszeres gyakorlásával hangulata javul, vérnyomása helyreáll, energiái visszatérnek. A relaxáció csökkenti a szorongást, idegességet, félelmeket, pánikra való hajlamot. Esti relaxáció segítségével könnyebben elalszik, kipihentebben ébred. A relaxáció hatására ellenállóbbá válik a mindennapi stresszel szemben.

A CD két stúdiófelvételt tartalmaz: autogén tréning szöveges relaxációt, AT relaxációt vízcsobogással.

Az autogén tréning leghatékonyabban tanfolyamon sajátítható el. A CD-segítségével szintén megtanulhatja a módszert, ám az önálló tanulás nem egyenértékű a szakember segítségével terápiás folyamatba ágyazott begyakorlással. Amennyiben lelkiproblémái egyensúlyvesztéssel, életkörülményeinek jelentős romlásával fenyegetik, kérjen orvosi, pszichológusi segítséget.

PROGRESSZÍV RELAXÁCIÓ CD
Vételára egy személyes konzultációval együtt: 16 000 Ft.
Postai megrendeléssel a vételár ugyanennyi, mely tartalmazza a postaköltséget. progressziv relaxáció

A progresszív relaxáció tudatos izomfeszítések és ellazítások sorozatán keresztül vezet a relaxált állapot eléréséhez. Ezért aktív vagy neuromuszkuláris relaxációnak is nevezik. Izmaink megfeszítése után az izmok fokozott mértékben képessé válnak az elernyedésre, ellazulásra, rendszeres gyakorlással erősödnek, formálódnak, attól függően, hogy a gyakorlás során mire helyezzük a hangsúlyt időben és intenzitásban.

A jól végzett gyakorlat végén felfrissülve, a stressz okozta feszültséget feloldva folytathatjuk tovább napi tevékenységünket.

A gyakorlat 10-15 percet vesz igénybe, ülve, fekve, sőt haladóknak állva is gyakorolható. Utóbbi esetben nem a talajnak, széknek nyomjuk végtagjainkat, hanem a feszítő és hajlító izmok egyidejű aktiválásával egymásnak biztosítják a szükséges ellenállást.

[easy_contact_forms fid=3]