Hogyan történik a coaching?

Az előzetes időpont egyeztetés után az első alkalommal felmérem a hozzám forduló kliens állapotát, igényeit. Az interjú során benyomásokat szerzünk egymásról, kialakul, hogy tudunk-e együtt dolgozni vagy sem. Javaslatot teszek a megfelelő szolgáltatásra, amely a legjobban szolgálja a kliens érdekeit. Kitűzzük a közös célokat.
 

JELENTKEZÉS
Email:  pszichologus@hangandras.hu 
Mobil:  +3
6(20)457-0841

Coaching céljából magánszemélyekkel 10-15 alkalomra szoktam szerződni, vagy egy adott időszakra, ami általában 3-12 hónap. A találkozókra négyszemközt  heti-kétheti rendszerességgel kerül sor. A folyamat vége felé a találkozók sűrűsége csökkenhet a kliens igényeinek megfelelően. Egy alkalom megállapodás szerint 50-90 perc. A coaching folyamat során alapelvem a teljes diszkréció. A folyamat végén, az utolsó alkalommal összegezzük, értékeljük az elért eredményeket.

Cégekkel általában keretszerződést kötök, melynek tartalma rugalmasan igazodik a coacholandó személyek számához és beosztási szintjeihez, a coaching folyamat céljaihoz.

A coaching lehetséges helyszínei: irodámban, nyugodt semleges helyen: kávézóban, parkban, vagy a megrendelőnél, amennyiben tud külön helységet biztosítani. Saját helységemen kívül az egyéni coaching díját növeli a kiszállás távolságfüggő díja is. (2-30 ezer forint.)